avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Service auto cu probleme. Am introdus in service auto ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Service auto cu probleme. Am introdus in service auto masina mea pentru reparatie ...

Buna ziua,
Am introdus in service auto masina mea pentru reparatie in data de 2 februarie 2024. Masina trebuia sa fie gata demult, piesele de schimb au sosit cu 2 saptamani in urma, iar reparatia putea fi efectuata in maxim 3 zile. De atunci zilnic sunt instiintat ca a mai aparut ceva, ca mai trebuie schimbat ceva, zilnic povesti de amanare.
Cum pot sa solicit despagubire de la service-ul auto, care in mod direct si indirect ma prejuciziaza, din 2 aprilie nu am masina si am multe neplaceri din aceasta cauza. Pot solicita penalitati de intarziere pentru fiecare zi de intarziere sau pot inchiria o masina si sa solicit decobtarea sumei pana la repararea masinii? Este inadmisibila bataia de joc, nu am masina si nici nu vad capatul tunelului cand se va termina calvarul. La cine pot apela si cum pot solicita despagubiri? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, cum îmi pot recupera mașina din service auto? anul ... movix22 movix22 Bună ziua, Cum îmi pot recupera mașina din service auto? Anul acesta în luna am dus mașina la un service auto pentru reparație motor, piesele au fost ... (vezi toată discuția)
Casco- pot sa nu accept dauna totala si sa oblig asigurarile sa imi plateasca pana la 85% din valoarea asigurata pentru reparatie si sa suport eu costul suplimentar? luoana luoana Am avut un accident in care mi-au fost avariate farurile, stopurile, senzorii de parcare, radiator, suma pentru reparatie fiind destul de mare ca domnii de la ... (vezi toată discuția)
Întârzierea reparației unei mașini în service,de un an și ... Lazardorinit Lazardorinit Întârzierea reparației unei mașini în service,de un an și trei luni stă mașina în service .Am calat motorul masinii si am dus mașina în serviciul ... (vezi toată discuția)