avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită De ce nu apare un dosar de executare silita pe ...
Discuție deschisă în Executare silită

De ce nu apare un dosar de executare silita pe portalul instantei ...

De ce nu apare un dosar de executare silita pe portalul instantei de judecata dacă deja a fost pronunțată și comunicata mamei mele...este ca și inexistent și este de la începutul lunii martie ...poate fi ceva inexistent? Menționez că mama știa ca a fost achitat tot cardul dar ei au zis ca mai erau 2 rate ..din anul 2011 este contractul de card și dosarul din 2024 martie...dar nu apare absolut nimic pe portal
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2024
lauriancului, utilizator

Alte discuții în legătură

Situatie termen prescriptie datorii bancare alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Ma confunt cu urmatoarea situatie: in anul 2009 am contractat un credit pentru o persoana care, ulterior, nu a platit ratele. Creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita proprire salariu krazee krazee Un coleg de serviciu a contractat un card de credit in anul 2007 in valoare de 4000 lei, credit pe care nu a reusit sa-l mai achite. Acum 2 zile a sosist la ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovigneta danmarianpopescu danmarianpopescu Buna ziua, Astazi, cautand niste informatii pe \\"Portalul instantelor de judecata\\" am vazut ca sotia are 2 procese de executare silita cu CNADR pentru ... (vezi toată discuția)