avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! In data de 25 martie 2024,am primit un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! In data de 25 martie 2024,am primit un mesaj din ...

Bună ziua!
In data de 25 martie 2024,am primit un mesaj din partea rudelor ,ce locuiesc în București,acolo unde domiciliez,eu fiind momentan in afara României. Acest mesaj era din partea firmei KRUK, prin care din titlul,,Stimate client...." consider că sânt deja în postura de impricinuit,deoarece eu nu sânt clientul lor. In continuare se specifica că le sânt dator cu 858.19 lei și s-au deschis un litigiu pe rolul Jud. Sector 2 ,in vederea obținerii titlului executoriu etc,etc.
Datoria este conf.Contract Nr .. .semnat de mine cu ORANGE ROMANIA S.A. în data de 24.02.2020 !!! Deci după mai mult de 4 ani Orange mă găsește pe mine ce nu am avut DECÂT CARTELE DE 5 € cumpărate când stăteam în țară,iar în data de 24.02.2020 eram plecat din România și Pandemia m-a blocat în altă țară.
Concluzia mea este că CINEVA a făcut un contract iar eu mă aflu în situația unuia ce are datele de C.I. furate
Ce căi am de a rezolva această problemă,nefiind în țară și fără a cheltui mii de lei spre a mă prezenta unor organe de urmărire penală cu pașaportul ce-mi este singura dovadă că la acea dată nu aveam cum semna un contract.
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2024
AlexandruDumitruSandu, utilizator

Alte discuții în legătură

Obtinerea certificatului romanesc (copil nascut in spania) estefan25 estefan25 buna ziua ,multumes stafului din acest forum ,am gasit multa informatie de folosinta ,dar as vrea sa am niste informati mai personalizate ,dat fiind cazul meu ... (vezi toată discuția)
Carte identitate furata - franta - copie legalizata pt pasaport? ElizaBV ElizaBV Buna seara, Ma aflu pentru o perioada in Franta si mi-a fost furata cartea de identitate. Am depus plangere la politie si am primit un document cu care sa ... (vezi toată discuția)
Investigatie frauda facuta de pe o cartela de telefon pierduta lemnarm lemnarm Salutari, Firma pe care o detin are abonament de grup la Orange si un numar de 13 cartele , una dintre acestea a fost ratacita in urma cu 2-3 luni (noi nu ... (vezi toată discuția)