Nu faptul că a făcut contracte "personale" cu furnizorii mă deranjează, ci faptul că s-a semnat in locul meu. Eu de unde sa știu ce condiții au fost impuse pentru reziliere? Poate mă obligă la o anume taxă (în termen de x, y zile) și fostul nu o plătește, iar peste 2-3 luni am surpriza să primesc și vreo citație că mă da furnizorul în judecată....
Din câte știu, nimeni și nici o instituție publică nu are dreptul să ofere acces la date cu caracter personal, având în vedere legea GDPR. Așa cum am zis și mai jos, de unde știe doamna de la E.on că eu nu locuiesc acolo și defapt fostul soț e plecat? neavând un partaj făcut și nici o decizie care sa demonstreze că el locuiește acolo sau că lui i-a revenit dreptul la acel imobil... Înseamnă că ne luam după cuvinte nu după ce e legal, atunci și eu pot să merg Luni și să reziliez contractele de pe numele lui....doar așa să mă joc cu nervii lui, ca se pare că e legal.....
Dapix a scris:
Și chiriașul pe baza contractului de închiriere, are dreptul să încheie contracte în nume propriu cu furnizorii de servicii și utilități.
Deci soțul dumneavoastră a procedat perfect legal, făcând contracte personale cu furnizorii respectivi, deoarece el a plătit și plătește facturile.