avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este posibil să se facă poprire Anaf pt sume care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Este posibil să se facă poprire Anaf pt sume care provin dintr-o ...

Este posibil să se facă poprire Anaf pt sume care provin dintr-o firmă pe care am avut-o acum 15 ani?
Firma a intrat în faliment și s-a decis atunci atragerea răspunderii persoane. Acum că sunt pensionar m-am trezit că am poprire pe pensie 50%. Nu am fost somat în niciun fel, pur și simplu mi s-a oprit pensia. Am dat în judecată ANAF pe motiv de prescripție însă a fost respinsa cererea ca fiind nefondată. Mai mult suma pe care s-a dispus falimentul este f mare. Nu o voi putea plati în acest viață, sunt singurul venit pt mine și soția mea. În componența acestei datorii este și o datorie către Casa de pensii pt care cei de la Casa de pensii au transmis o notificare în instanță că nu am nimic de plată. Instanța nu a luat în considerare această solicitare. Este posibil să se ia astfel de decizie în instanță fara a fi analizate? Oare pot să fac reclamație undeva despre felul în care sunt judecate dosarele?