avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În timpul anchetei penale este normal ca anchetatorul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În timpul anchetei penale este normal ca anchetatorul să nu atașeze la dosar înregistrările video de pe BodyCam?!

Din dosarul 8927/P/2022 pe timpul desfășurării anchetei au dispărut probe de la dosar, anchetatorul nu a atașat la dosar probele pe care le-a filmat polițistul care sa prezentat la fața locului la când a fost solictat fiind vorba de niște amenințări cu moartea chiar de față cu poliția, unde agresorii nu au pățit nimic, nu au fost nici avertizați, nici amendați?!

Din ordonata cu propunere de clasare a rezultat faptul că...
1) Probele pe care le deținea politia pe camera Motorola ”bodyworn” nu a fost atașate la dosar si drept urmare cică ar fi fost șterse după 6 luni de zile iar
2) Probele pe care eu le-am pus la dispoziție organului de anchetă pe au dispărut cică nu au fost primite prin email, deși am, trimis e-mailul către mai multe instituții si am dovada că probele au fost trimise.

Avea voie anchetatorul (polițistul care sa ocupat de caz), să omită atașarea înregistrărilor bodycam la dosar?
Momentan am făcut plângere împotriva ordonatei de clasare, ar trebui să fac plângere și împotriva anchetatorului?
Menționez că între mine si anchetatorul ”Manea G” sa creat o ruptură din momentul in care acesta a început să mă jignească cu perdea, zici că sunteți.... urma jignirea si pentru al opri i-am dat un exemplu cum s-ar simți dacă ar fi in locul meu și i-am zis ”zici că sunteți un funcționar public incompetent” iar colegul său a zis că îmi caut probleme și mi-au aranjat dosarele pentru a mă pedepsi.

Ultima modificare: Miercuri, 3 Aprilie 2024
Cretu Jan Marian, utilizator