avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, as avea o intrebare daca imi permiteti. Sa ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, as avea o intrebare daca imi permiteti. Sa facut o ...

Buna ziua,

as avea o intrebare daca imi permiteti. Sa facut o casa in 2008 cu autorizatie de construire, proiect si toate documentele necesare.

Imobilul este facut (termoizolatie in exterior, tencuit in interior, fereste si usi in exterior - mai putin usi de garaj, fara usi in interior, fara gard, fara balustrada la balcoane, fara racordare la gaz si energie electrica, cu sistem de canalizare si alimentare apa fara contor).

Din 2011 ni sa alocat un numar si platim impozit pentru casa (e inscris in CF). Am dori sa il vindem pentru ca nu mai avem bani sa il terminam.

Inspectoratul teritorial in construcii a verificat primele faze dar nu intreaga cladire. Proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor nu exista, pentru ca nu a fost terminat.

Pe cei de la Inspectia in constructii o sa ii chemam sa verifice, ce au de verificat si o sa ii platim. O sa obtinem si Certificatul Energetic.

Intrebarea ar fi: daca nu putem sa terminam imobilul si nu obtinem procesul verbal de receptie se mai poate vinde imobilul?

Care ar fi solutia?

Va multumesc anticipat pentru orice informatie sau idee.

Va doresc o zi buna.

Alte discuții în legătură

Ma obliga sa fac declaratie de impunere inaintea intabularii cladirii furgim furgim Buna ziua M-au anuntat de la primarie ca trebuie sa fac declaratia de impunere pentru o cladire la care tocmai i-am pus acoperisul si lucrez la finisaje. Nu ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie noua nicaedith nicaedith Buna seara! constructia este spre finalizare, este vorba despre o casa, tencuita pe interior cu usi si geamuri puse, acoperis si gardul facut. Momentan ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire stirbu67 stirbu67 Un imobil fara receptie poate fi impozitat? (vezi toată discuția)