avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Am un apartament cumpărat in anul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Am un apartament cumpărat in anul 1991,inainte de ...

Bună ziua,
Am un apartament cumpărat in anul 1991,inainte de căsătorie, cu un contract de imprumut cu CEC pe numele meu.In anul 1992 mă căsătoresc si impreună cu soția platim ratele la CEC până in anul 1994 când achităm integral suma imprumutată.
La Direcția taxe si Impozite Locale, apar ca proprietar numai eu cu cotă de 1/1. Ce drepturi legale are soția mea asupra locuinței și dacă se poate modifica rolul deschis la DITL in cote de 1/2 - 1/2 ?
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Imobil cumpărat cu credit ipotecar în anul 1977, donat și redobândit ulterior tot prin donație. cum mă pot asigura că soția va fi singura moștenitoare? PETRICA BĂDĂLUȚĂ PETRICA BĂDĂLUȚĂ In anul 1977 am intrat în posesia unui Contract de vânzare - cumpărare și Contractul de credit ipotecar pentru apartamentul în care locuiesc. Deși ... (vezi toată discuția)
Succesiune in dezbatere MariaBalasa MariaBalasa Succesiunea este in dezbatere. Sunt trei mostenitori, se face dezbatere dupa ambii parinti. Unul a decedat acum 15 ani, celalalt anul trecut. Printre bunuri ... (vezi toată discuția)
Partaj complicat negonic negonic Sunt casatorit legal de 23 ani .Aproximativ 5 ani am trait in concubinaj .Pe 8 iunie avem divortul . Problema va fi la partajare si doresc urgent un raspuns ... (vezi toată discuția)