avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am depus pt inceperea lucrarilor cand autorizatia era ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am depus pt inceperea lucrarilor cand autorizatia era inca valabila. ...

Am depus pt inceperea lucrarilor cand autorizatia era inca valabila. Dupa 11 luni de lucrari, am depus pt prelungirea lor dar nu am stiut ca trebuie sa depun cu minim 45 de zile inainte ca acestea sa expire si sunt mai mult ca sigur ca o sa primesc un refuz mai ales ca este la Primaria Generala si nimeni nu semneaza sau dau raspunsuri. Intrebarea mea este: Daca finalizez lucrarile in imobil si depun pt receptie, am inteles ca pot sa platesc o amenda de 2000 roni. A mai fost cineva in situatia asta sau este adevarat?

Alte discuții în legătură

Impozit la casa fara receptie ticavol ticavol In 2005 mi-a expirat autorizatia de constructie, iar eu aveam numai fundatie la casa. In 2007 am facut receptia iar in fisa de calcul am platit prelungire de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Am o casa in constructie ( finalizata pe exterior si la interior ... Danielionut01 Danielionut01 Am o casa in constructie ( finalizata pe exterior si la interior este la rosu) am depus la primaria Generala Bucuresti o cerere de prelungire a autorizatiei ... (vezi toată discuția)