avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Regulamentului UE nr. 679/2016 privind prelucrarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Regulamentului UE nr. 679/2016 privind prelucrarea datelor

Buna ziua, conform Regulamentului UE nr. 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, este necesar ca la trimiterea unui e-mail in cadrul unei societatii sa fie trecut numele , functia , compartimentul, nr. de telefon , adresa si urmatorul text ,, acest e-mail si oricare document atasat contin informatii confidentiale si are ca scop utilizarea numai de catre destinatar. Societatea va asigura ca datele d-tra de contact sunt gestionate in conditii de siguranta si confidentialetate si nu vor fi transmise tertilor decat cu consimtamantul d-tra prealabi." ? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca trimiterea de e-mail pentru a da like la pagina ... Geo Mihai Geo Mihai Vreau sa stiu daca trimiterea de e-mail pentru a da like la pagina profesionala de facebook intra la comunicare comerciala sau nu? 1)Comunicare comerciala - ... (vezi toată discuția)
Transmitere date personale confidentiale catre terte persoane andreea1011 andreea1011 Buna ziua, Acum 2 luni am primit un mail prin care firma de asigurari ma anunta de introducerea unei fransize la polita semnata. Atasat era un act aditional ... (vezi toată discuția)