avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obținere garaj/ teren garaj. Bună ziua. Locuiesc la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obținere garaj/ teren garaj. Bună ziua. Locuiesc la casă și în spatele grădinii este ...

Bună ziua. Locuiesc la casă și în spatele grădinii este construit un garaj. Menționez că în fața garajului este construit și un bloc. Acest garaj a fost construit în perioada comunistă după construirea blocului și se vede clar că a fost ruptă gradina foștilor locatari pentru a construi garajul( e decupata fix ca să încapă garajul). Acest garaj e folosit ca și depozit și mă gândeam dacă aș avea vreo șansă să obțin terenul de sub garaj? Aș planta 2 copaci numai sa nu mai am construcția acea improvizată in spatele grădinuței. Menționez că acoperișul e din azbest...și știu că nu e sănătos...Intr- o vreme garajul vecin ( de lângă cel de care vorbesc) era casă pentru oamenii străzii, nu vreți să știți ce mirosuri erau..., noroc smca l-am cumpărat vecinul de lângă noi ( era în spatele grădinii sale). Aceste garaje sunt ale unor bătrânei care le țin pentru a aduna tot felul de lucruri.