avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua comunitate!Am si eu o problema si mi ar fi ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua comunitate!Am si eu o problema si mi ar fi de ajutor ...

Buna ziua comunitate!Am si eu o problema si mi ar fi de ajutor un sfat.Sunt presedintele unei asociatii de proprietari dintr un orasel de provincie si problema mea este legata de servciile de mentenanta prestate de firma care opereaza liftul.Concret acum cateva luni s a defectat o piesa care a dus la o functionare defectuoasa a liftului.Firma vine si face o "evaluare"si spune ca pretul piesei defecte este de 8200 lei,desi din cautarile mele pe net se pare ca nu costa decat aproximativ 250 euro.Am spus ca sunt dintr un orasel de provincie si firmele care fac mentenanta lifturilor sunt fiecare cu judetul ei.Nimeni nu incalca teritoriul alteia.Dupa indelungi "negocieri" ne a schimbat placa electronica defecta cu o placa care a spus ca este noua desi a venit cu ea in mana ,desigilata,fara a da senzatia ca este un prous nou.As vrea sa stiu cum sa procedez intrucat este un pret exgerat si cu garantia de doar 1 an.