avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, am primit astazi o instiintare de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, am primit astazi o instiintare de la Tribunalul BacauNr. ...

Buna ziua,

am primit astazi o instiintare de la Tribunalul BacauNr. unic (nr. format vechi) : 5633/180/2024
Data inregistrarii 04.04.2024
Data ultimei modificari: 09.04.2024
Sectie: Secţia Civilă
Materie: Civil
Obiect: cerere de valoare redusă
Stadiu procesual: Fond.

Se poate face ceva in acest sens? Imi cer plata taxei de studiu restanta de 1950 roni si penalitati de 1132 roni. Eu am platit doar taxa de inscriere de 100 ron si prima taxa de 650 ron, Fiind in pandemie cand am vrut sa depun cererea de retragere nu m-au primit, invocand ca nu ma pot primi, Nu am beneficiat de nici un curs/orar pentru / sau examen pentru ca nu mi-au trimis absolut nici o informatie pe mail sau telefonic. Mentionez ca nu am fost instiintat pana acum ca am restante de plata , dat fiind ca prima data scandenta a fost 15/12/2021. Va rog sa ma indrumati daca se poate face ceva in aceasta privinta. Mi se pare corect sa platesc taxa pe anul respectiv, pentru ca am semnat un contract si am ,, ocupat" un loc pentru anul respectiv, dar penalitati???