Buna ziua, am primit de la anrp o decizie de validare a despagubirilor din Bucovina in suma de 900000 lei , decizie pe numele a 5 mostenitori. In urma deciziei de validare singura care am fost nemultumita de suma acordata si care am facut contestatie am fost eu, ceilalti mostenitori nu au avut interes. Decizia respectiva a fost pusa in plata prin titluri de plata (3) pana in prezent . Ca urmare a contestatiei facute in nume propriu decizia initiala a fost modificata cu inca o suma. Suma cu care a fost modificata prima decizie trebuie impartita cu ceilalti mostenitori ?
Din păcate doar dacă dvs formulați notificarea acum mai bine de 2 decenii iar ceilalți nu o făceau cotele lor va reveneau dvs.La acest moment deși au fost pasivi iar dvs ați acționat suma rezultata se împarte cu restul celor modtenitori mentionati in decizie...
romascanu
Moderator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Depinde cum arată hotărârea.
Eu am avut o situație (pe L 165/2013 ) în care numai o persoană din trei a voit să formulăm apelul incident pe care-l vedeam eu. În consecință, numai ea a beneficiat de suma mai mare obținută în apel. (ceilalți or fi crezut, probabil, că vor beneficia oricum de munca mea. Ei bine, n-a fost așa)
romascanu
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Principiul disponibilității plus ... vreo juma' de tratat de procedură. (dacă la mine/la ce am obținut eu vă gândeați atunci când ați solicitat "temei legal").