avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara În urma cu 3 săptămâni am avut un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara În urma cu 3 săptămâni am avut un accident. Eu ...

Bună seara
În urma cu 3 săptămâni am avut un accident. Eu venind de pe un drum fără prioritate ,am așteptat sa treacă prima masina care făcea la stânga.Uramoarea masina a oprit și mi a făcut semn sa trec când am virat stânga sa întru pe drum a accelerat și m a lovit.Din impact am atins și prima masina.Soferul care îmi dădu se voie sa trec o făcut un Tam Tam ca el nu vrea asigurare,etc pana în final a venit politia.Am fost testați toți având alcoolemia 0 într un final am ajuns la politie .Am dat declarație cum s a întâmplat,și celalalt șofer a declarat ca nu m am băgat înainte lui așteptând sa treacă.Dupa 3 săptămâni am aflat doar ca cel care mi a dat voie sa trec I s a făcut dosar penal pt ca cu asta se ocupa sa lovească mașini (le făcea semn sa treacă ca să încaseze bani de la asigurare).Mie nu mi s a reținut permisul ,nici amenda nu am primit.Intrebarea mea este dacă lui i s a făcut dosar penal pt ca a provocat accident, pe mine ma mai găsește vinovata pt neacordare de prioritate?Și cine repara mașinile asigurarea mea care este depusa la politie?După cât timp ma informează politia despre soluționarea incidentului .nu am mai fost sunata de nimeni (am aflat de la celalalt șofer păgubit despre dosar pt ca el nu si a putut repara masina si merge sa intrebe)Ce ar trebui sa fac în situația de fata?
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2024
kennya, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident rutier Dorofte Dana Dorofte Dana Buna seara!Vineri dimineata,intr-o intersectie am oprit la trecerea de pietoni pt a da prioritate pietonului sa treaca,in spate meu nu era nici o masina.In ... (vezi toată discuția)
Accident rutier AdrianBarbu AdrianBarbu Buna ziua, La inceputul lunii Iulie am fost implicat intr-un accident rutier. Urma sa fac stanga pe Calea Vitan de pe o strada secundara, am intalnit ... (vezi toată discuția)
Accident auto adina21 adina21 Ma ajuta cineva cu niste informatii am avut un accident auto iar de pe o strada fin dreapta a iesit um domn si ne-am tamponat in momentul accidentului de pe ... (vezi toată discuția)