avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Am rămas și fără produs și fără bani
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Am rămas și fără produs și fără bani

Am comandat o geantă din piele la un domn de pe internet.
A fost foarte comunicativ, mi-a trimis poze din timpul confecționării.
Mi-a trimis geanta prin colet simplu fără să-mi ceară un ban înainte sau ramburs.
După primirea produsului i-am virat suma de 750 lei în cont.
După vreo lună l-am întrebat dacă îmi poate lărgi geanta, a fost de acord, s-a apucat de lucru, mi-a trimis poze din timpul modificării și la un moment dat nu a mai răspuns deloc.
Am sunat, am scris politicos, nimic. El este online și pe Whatsapp și pe Facebook, postează într-o veselie pe diverse grupuri însă mie nu-mi mai răspunde.
Sunt și fără geantă și cu banii dați...
Ce e de făcut?
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Am fost păgubită de 612 lei pentru produse pe care nu le-am primit. ce pot face? Mihaela.boangher Mihaela.boangher Buna seara ! Am si eu o mare problema si as vrea sa aflu parerea unui specialist. In ultima vreme, am inceput sa fac cumparaturi online pe site-ul de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am ... Anonimulanon Anonimulanon Buna dimineata. Tocmai ce mi am luat o teapa pe internet si am decis sa va explic ce s a intamplat si ce sanse am sa rezolv ceva. Deci. In weekend am facut o ... (vezi toată discuția)
Am primit teapa! skullkid skullkid Buna ziua! Am o problema si-anume: Am trimis cuiva o un bun de aprox 700 ron. Destinatarul trebuia sa imi trimita alt bun cam in aceeasi valoare dar... Eu am ... (vezi toată discuția)