avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua , sunt persoana cu handicap accentuat si am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua , sunt persoana cu handicap accentuat si am obtinut ...

Buna ziua , sunt persoana cu handicap accentuat si am obtinut un credit pentru achizitionarea unui autoturism , cu plata dobanzii de catre stat . Am depus toate actele care mi s-au cerut la DGASPC , dar nu am primit nici un raspuns . Mentionez ca doua rate am platit deja integral . Intrebarea mea este cum aflu cand si in ce forma va achita statul dobanda aferenta creditului ? Cine ma va instiinta ca s-a achitat dobanda aferenta lunii respective ?

Alte discuții în legătură

Art. 27 legea 448/2006 -aplicare juridic dana juridic dana Buna seara rog ajutor in \"descalcirea\" urmatoarei spete: O persoana incadrata in grad de handicap a beneficiat incepand cu anul 2007, de subventionarea ... (vezi toată discuția)
Scutire de la plata dobanzii unui credit bancar geonicola geonicola Buna ziua! Va rog,daca nu va suparati, am si eu o intrebare la dumneavoastra. Ma numesc Nicolae Gheorghe,nascut la data de 22.07.1959,sunt persoana cu ... (vezi toată discuția)
Credit pentru adaptarea locuintei, acordat conform legii nr. 448/2006 anabobirnac anabobirnac 1. Am initiat dosarul de obtinere a creditului in 2009, conform metodologiei HG 268/2007, am primit de la ANPH adeverinta acordului de plata a dobanzii in sept ... (vezi toată discuția)