avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,am cateva nelamuriri si daca ma poate ajuta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,am cateva nelamuriri si daca ma poate ajuta cineva ...

Buna ziua ,am cateva nelamuriri si daca ma poate ajuta cineva de specialitate ,mama mea a decedat in luna februarie ,timp de 20 de ani eu impreuna cu cei 4 copii ai mei am locuit cu dansa ,neavand venituri si am contribuit toti la operatiile ei ,la cotele de intretinere si absolut la tot ce avea nevoie , toti avem domiciliu acolo .In timpul vietii ei,eu am avut o proprietate personala si la rugamintea mamei mele am vandut-o si toata suma am cheltuit-o in casa dansei ,urmand sa imi faca vanzare cumparare cu uzul fruct dar nu a mai apucat .
Dupa moartea mamei mele ,fratii mei ,m-au evacuat din casa schimband butucul ,mi-au luat actele de proprietate ale mamei mele si certificatul de deces ,mi-au blocat accesul in locuinta unde am tratamentul de inima si diabet cu insulina ,fiind bolnava si dependenta de aceasta .Am chemat politia ,pt ca eram pasibila de coma diabetica ,sa mi-i se permita sa imi procur doza si celelalte pastile ,iar politia i-a obligat sa mi-i le dea ,dar cand am cerut o cheie de acces ,acestia au refuzat in conditiile in care toate bunurile mele sunt in casa in fata organelor de la sectie ,de atunci stau prin vecini .ce se poate face ?