avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! M am hotărât să candidez la funcția de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! M am hotărât să candidez la funcția de primar ...

Buna ziua! M am hotărât să candidez la funcția de primar independent in localitatea unde am domiciliul dar am închis accesul la proprietate din 2007, sunt cu taxele la zi dar nu pot folosi accesul pe care l am utilizat din anul 1980. Ce drepturi am și cine finanțează independenții ? Multe mulțumiri!

Alte discuții în legătură

Alegeri locale 2012 - informatii cu privire la lista sustinatorilor pentru candidat independent mondanicolaetoma mondanicolaetoma poate cineva sa ofere imprimatul reprezentand lista sustinatorilor pentru candidat independent si in cate exemplare originale se intocmeste? tot ce se stie ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, toti locatarii unei strazi dintr-un oras folosesc ... Flori N Flori N Buna ziua, toti locatarii unei strazi dintr-un oras folosesc de multi ani teren extins proprietatilor deja existente. S-au investit bani in amenajarea si ... (vezi toată discuția)
Alegerile locale 2012 - candidat independent la functia de primar Gheorghe Giura Gheorghe Giura Poate candida ca independent la functia de primar o persoana care nu are domicililul in localitate de cel putin 3 luni de zile? O persoana aflata pe lista de ... (vezi toată discuția)