avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua nicu 144 va dnd .din nou..azi am fost la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua nicu 144 va dnd .din nou..azi am fost la judecatoria ...

Buna ziua nicu 144 va dnd .din nou..azi am fost la judecatoria sec3 si am facut o cerere in special pentru legea 255/2013..si am speficat motivele ca eu nu am .fost..prezent in camera prelimnara .ca nu sa dorit ca eu sa fiu prezent..si ca avocatul ala .com oficiu avem .net meu de telefon si nu sa dnd sa sune ca doar era desemnat!!!!si am motivat ca plicurile nu sunt desfacute ca proba si nu ajuns la mine acasa am metionat ca am vb cu factorul postal si a spus ca cu data x nu a venit nimik de la judecatorie acum intreb .org baza acestei cereri se poate tine seama ?!! Rog mult o explicatie am facut bine ca am informat judecatoru?

Alte discuții în legătură

Art 255/2013 vreau si eu un raspuns 1. nu am fost prezent in ... nicu144 nicu144 ART 255/2013 vreau si eu un raspuns 1. nu am fost prezent in camerea prelimniara nu s-a vrut ca eu sa ajung am intrebat de 100 de ori nu am primis un raspuns ... (vezi toată discuția)
Buna ziua nicu144, va dnd stimabile modrator trandafir2 cu tot ... nicu144 nicu144 buna ziua nicu144, va dnd stimabile modrator trandafir2 cu tot respectul am avut o avocata slab pregatita care a urmarit doar bani imi spune asa... ca NU SUNT ... (vezi toată discuția)