avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua tutror. Sunt fiul unei persoane cu handicap ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua tutror. Sunt fiul unei persoane cu handicap grav permanent,(nevazator). ...

Buna ziua tutror. Sunt fiul unei persoane cu handicap grav permanent,(nevazator). Intrebarea mea este : se poate aplica pentru un loc de paracare de resedinta ,in spatele blocului unde isi are domicilul persoana cu handicap? Daca masina care o conduc (dar care o folosesc la necesitatile mamei (persoanei nevazatoare ,cand are nevoie) este inmatriculata pe numele meu(diferit de al mamei ) si inmatriculata in alt oras. mentionez ca aceasta masina este folosita pentru a transport persoana cu handicap grav ori de cate ori este nevoie. Persoana nu poate conduce, evident ,iar eu nu sunt asistentul dansei ci doar fiul ei cu masina inmatriculata in alt oras.Legea ii da dreptul sa nu aiba asistent social daca decide.De la primarie mi se spune ca trebuie sa fie masina pe numele persoanei cu handicap sau al asistentului personal si inmatriculata in aleasi oras. Rog lamuriri daca se poate acorda un loc de parcare de resedinta masina fiului persoanei cu handicap(nume diferit) ,masina inmatriculata dupa cum am scris mai sus in alt oras ,dar care masina este folosita in interesul mamei ,cand are nevoie.Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap - problema la inmatriculare Teleorman ionut Teleorman ionut \"Persoanele cu handicap sunt scutite de la plata taxei auto si daca masinile detinute nu sunt adaptate handicapului proprietarului\" Cei de la Anaf nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Buna ziua , as dori sa stiu raspunsul corect ( legal )la urmatoarea situatie : Marti la ora 8,30 intru cu autoturismul fiicei mele , posesoare de card ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap ralucaluca ralucaluca intrebarea mea este cum as putea inmatricula masina in romania, avand in vedere ca fiul meu minar are handicap grav. daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca in ... (vezi toată discuția)