avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Există oare un TERMEN legal in care inspectorii ANI ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Există oare un TERMEN legal in care inspectorii ANI au obligația ...

Există oare un TERMEN legal in care inspectorii ANI au obligația de a finaliza evaluarea unui funcționar public începută in urma unei sesizări privind încălcarea regimului incompatibilităților/conflictelor din interese.
In Septembrie 2020 am sesizat ANI cu privire la conflictul de interese al unui funcționar public. Am fost informat in 30 de zile ca in urma sesizării mele a început evaluarea funcționarului public si ca voi fi informat la finalizarea evaluării. Văzând ca nu mai primesc nici un răspuns m-am adresat ANI după 12 luni si mi s-a comunicat faptul ca evaluarea nu s-a finalizat.
Acum au trecut mai mult de 1 an si 6 luni din termenul de 3 ani al prescripției (calculat de la data săvârșirii faptei si pana la data finalizării raportului de evaluare) si tot nu am primit răspuns, Daca mâine aș primi răspunsul, lipsa de celeritate a ANI va reduce răspunderea legală la 1 an și 4 luni .... in loc de 3 ani.
Va rog sa-mi spuneți daca exista un termen legal si acesta a fost incalcat sau ce pot face pentru a grabi finalizarea evaluarii.

Alte discuții în legătură

Termen întocmire raport de evaluare conflict de interese - ani. ... Elena_J. Elena_J. Termen întocmire raport de evaluare conflict de interese - ANI. In Iulie 2022 am făcut o sesizare la Agenția Națională de Integritate, iar în luna ... (vezi toată discuția)
Adresa de la ani camelia iosif camelia iosif Buna ziua, Am desfasurat activitate ca functionar public pana in anul 2010, cand am fost disponibilizata. M-am rezit in urma cu o saptamana cu o adresa de la ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitati profesie de mediator Harvey01 Harvey01 Buna ziua As vrea sa va intreb daca exista incompatibilitate intre profesia de politist si cea de mediator in special ca urmare a schimbarii recente a ... (vezi toată discuția)