avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua , as dori și eu sa știu ce tip de cerere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua , as dori și eu sa știu ce tip de cerere /foaie ...

Bună ziua , as dori și eu sa știu ce tip de cerere /foaie ar trebuii sa completez prin care sa arate ca nu mi abandonez copiii, țin sa menționez ca sunt cununata civil cu tatăl copiilor având împreună doua fetite una 3 ani jumate respectiv 1 an și 4 luni . Ruptura relației a început de o perioada bună timp în care existau doar certuri din anumite motive, consumul de alcool și neatenția pe care o oferea au dus la decizia mea de a pleca , dar fără copii pentru ca eu nu am condiții pentru o buna creștere a copiilor și as vrea sa muncesc pentru a face aceste condiții și după sa mi iau copiii . Dar as vrea sa știu cum as putea sa fac sa plec de la soț dar fără ca el sa ma bage la abandon
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ati abandonat copiii, i-ati lasat in grija cuiva. Totusi, cu copiii nu jucam ping pong, acum lasa-i aici, maine vin la mine ca ma redresez eu.
Copiii trebuie sa aiba stabilitate, sa stea acolo unde cineva ii ingrijeste continuu. Vorbiti cu un avocat, va fi extrem de greu sa luati copiii sa locuiasca la dv.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați lăsat copii în grija tatălui, acolo ar trebui să rămână până la majorat.
Așa ar fi corect, legal și moral, pentru că nu-i normal cum gândiți acum dvs.

Puteți cere domiciliul copiilor la dvs, doar dacă se schimbă împrejurările.
Cum va spus mai sus și Doamna avocat, copii au nevoie de stabilitate, ori la un părinte, ori la celălat, chiar de la separarea soților.
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar mai fi întrebarea: tatăl vrea și are condiții pentru a crește copiii? Dacă nu, copiii vor fi îngrijiți de stat.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2024
caplimpede778899, utilizator
11 din 12 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs nu aveti condiții sa ii creșteți, dsr ii lasati în grija unui alcoolic, tare asta.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2024
gi-jane2, moderator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Partea cu abandonul a întrebării are rezonanțe de prin 1983. Dacă acum îl părăsiți pe soț, e treaba dumneavoastră. Legat de abandonarea copiilor, îi lăsați la fosta locuință comună cu tatăl, nu îi abandonați. Doar acest fapt nu vă decade din drepturile părintești, mai trebuie dovedite și altele. Mai ales că la ora actuală încredințarea către un părinte nu mai este regula, ci excepția. Chiar și atunci când părinții locuiesc separat și copiii au domiciliul, firesc, la unul dintre ei, se aplică ceea ce popular se numește "custodie comună". A, schimbarea adresei locuinței copiilor de la tată la dumneavoastră s-ar putea să va fie refuzată în viitor, mai ales dacă redresarea o să vă ia câțiva ani, dar asta nu ține de drepturile dumneavoastră, ci de interesul superior al copiilor.

Alte discuții în legătură

Plecarea din domiciliu cu copiii se considera abandon? Ionica04022013 Ionica04022013 Buna ziua. Sunt casatorita de 4 ani, eu avand o fetita dintr-o relatie anterioara pe care tatal de alta nationalitate nu a recunoscut-o. Cand m-am casatorit ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu - urmari motiv motiv Daca dupa o cearta zdravana (in care au fost de fata si parintii mei si parintii lui) am decis sa iau copiii si sa plec la mama, se poate considera ca am ... (vezi toată discuția)
Custodie copii mama2 mama2 Buna ziua, As vrea sa primesc niste opinii legate de urmatoarea situatie. Casatorita de 11-12 ani, mama a doi copii minori (unul de peste 10 ani). In urma ... (vezi toată discuția)