avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, problema sta in felul urmator ,eu am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, problema sta in felul urmator ,eu am strans o suma ...

Buna seara ,problema sta in felul urmator ,eu am strans o suma de bani intr un cont doar pe numele meu ,de circa 1 luna nu mai ma inteleg cu sotia ,ma tot ameninta ca baga divort ,intre timp eu am scos banii respectivi si i am pus pe numele unei persoane de incredere ,am inchis si contul tot ,daca va intenta divort poate cere impartirea banilor respectivi ? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Divort + partaj ContSters264846 ContSters264846 Buna ziua! Am nevoie de cateva sfaturi, va rog. In cele ce urmeaza, voi prezenta situatia mea. De curand, am primit acasa actiunea de divort intentata de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa cumpar un apartament care costa 70000mii ... Manu111 Manu111 Buna ziua, Vreau sa cumpar un apartament care costa 70000mii euro. Problema este in felul urmator: am suma de 58k cash(cand a venit pandemia, am scos ce ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru divort si recuperare ceva palpabil :) preafericitul preafericitul Buna ziua, cer si eu niste informatii, poate este cineva care ma poate ajuta. Incerc sa zic cat mai explicit si cat mai pe scurt. Impreuna cu sotia sunt de 9 ... (vezi toată discuția)