avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu mi-a fost comunicata intampinarea intr-un proces de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu mi-a fost comunicata intampinarea intr-un proces de stramutare.

Am facut o cerere de stramutare la Inalta Curte de Casatie si Justitie. S-a judecat si a fost respinsa ca definitiva in schimb unul dintre parati a depus intampinare iar eu nu am stiut si nici nu mi-a fost comunicata. La acest dosar am activata comunicarea electronica a actelor de procedura. Ce pot face in aceasta situatie? Se poate face contestatie in anulare sau revizuire?

Alte discuții în legătură

Cum se ataca o decizie definitiva a curtii de apel? altul altul Buna ziua! As vrea si eu o opinie calificata si obiectiva in o problema penala. Care e urmatorul pas in situatia in care s-a facut recurs la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
Stramutare proces eleonora78 eleonora78 Buna ziua, pot face contestatie in anulare sau revizuire a unei hotarari definitive si irevocabile date in recurs in alta parte decat in cea care a dat ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)