avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la o creanta !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la o creanta !

Drept civil-mosteniri,drept de proprietate si altele
Buna ziua !Am fost casatorita timp de zece ani si m-am divortat.Am introdus actiunea de divort odata cu partajul..
Intrebare !
Am dreptul in urma fostului sot la o creanta din valoarea apartamentului la masa succesorala tinand cont ca s-a platit acesta timp de zece ani impreuna pana la definitivarea partajului ?Fostul sot a decedat in 2022,A avut loc actiunea de partaj insa nu am beneficiat nimic din cauza violentei partenerului de viata .Instanta a hotarat cat la suta imi revine din valoarea apartamentului la actiunea de partaj.Hotararea divortului si a partajului a avut loc in anul 1995.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am fost casatorita timp de 10 ani si am divortat.am ... itun itun Buna ziua ! Am fost casatorita timp de 10 ani si m-am divortat.Am facut actiunea de divort odata cu partajul.Precizez ca am terminat cele doua actiuni in ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral dupa fostul sot defunct bms bms Doamna E. si sotul a cumparat din fondul locativ de stat un apartament, in 1992, contractul prevedea plata in rate catre proprietar adica catre primarie. In ... (vezi toată discuția)
Succesiune victor_2013 victor_2013 Buna seara, Tatal meu a decedat, luna trecuta. El a fost casatorit de doua ori prima data cu mama mea din care a divortat in 1995, iar la partaj a plecat cu ... (vezi toată discuția)