avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara! In ianuarie 2023 am achitat un avans unei ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara! In ianuarie 2023 am achitat un avans unei formații ...

Bună seara!
In ianuarie 2023 am achitat un avans unei formații muzicale alaturi de care trebuia să lansez o melodie.
Până în prezent, aprilie 2024 nu s-a întâmplat mare lucru. Am primit câteva propuneri de piese pe care le-am refuzat deoarece nu s-au încadrat în cerințele stabilite înainte de semnarea contractului.
Am primit un demo de piesa, am fost sa o înregistrez însă s-a constatat că trebuie schimbat tot refrenul. Ideea este că formația respectiva nu a mai zis nimic și nici eu nu sunt mulțumită de cum au decurs lucrurile. E o idee de piesa care nu se ridică la prețul stabilit și nu e la nivelul la care mă așteptam.Vreau sa mă asigur ca recuperez avansul. Contractul expira pe 31.12.2024. Cum as putea proceda? Sa le cer banii acum sau sa aștept să expire contractul și să îi cer pentru că nu s-au îndeplinit condițiile? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Melodie in prima auditie alexandra stanciu alexandra stanciu cum se procedeaza pentru a promova o melodie pe posturi de radio private (vezi toată discuția)
Buna ziua detin o dacia sandero care a fost in garantie pana ... dan.dumy22@gmail.com dan.dumy22@gmail.com Buna ziua detin o dacia sandero care a fost in garantie pana la data de 28 aprilie 2024.In data de 19 .04.2024 in urma unei sesizari,a fost efectua in urma ... (vezi toată discuția)
Am dat avans la un apt in 2022 cand tva-ul era de 5% Ralucadia Ralucadia Buna ziua.Am dat avans la un apt in 2022 cand tva-ul era de 5%.Sunt chemata la notar saptamana viitoare sa semnez contractul de vanz cump si mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)