avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Parintii mei in contractul de vanzare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Parintii mei in contractul de vanzare cumparare din ...

Buna ziua,

Parintii mei in contractul de vanzare cumparare din 04.02.1991 au primit la subsol un loc cu o suprafata de 14.5 mp ( scrie : se atribuie cumparatorului in proprietate conform legii fondului funciar pe durata existentei constructiei , terenul aferent locuintei in suprafata de 14.5 mp respectiv cota indiviza de 1 % din teren ) . intrebarea mea este urmatoarea: se poate face cadastru pe acea suprafata sau cum poate fi atasata aceasta suprafata la noile contracte ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Teren imobil badmar badmar Buna ziua tuturor, In anul 1975, defunctii mei parinti au cumparat un imobil dintr-o casa in baza legii 4 din 1973 iar in contractul de vanzare-cumparare de ... (vezi toată discuția)
Cumparare uscatorie in bloc avoovi avoovi Salut. Cu ceva ani in urma am cumparat uscatoria de pe palier, alaturata garsonierei mele. Am intocmit chitante olografe de vanzare cumparare cu absolut toti ... (vezi toată discuția)
Corectarea/rectificarea unui titlu de proprietate de teren Cristian_Nicolae Cristian_Nicolae Rog ajutor pt rezolvarea urmatoarei situatii: -corectarea/recificarea unui titlu de proprietate de teren (actual in regim de proprietate indiviza) ; ... (vezi toată discuția)