Buna ziua!
Multumesc frumos pt raspuns. Am inteles foarte clar explicatiile dvs.
Raspunusul a fost: NU am primit inregistrarea pt ca nu e exista, nu s-a integistrat. NU s-a postat PVb de ascultare , cel refactat nici pe dosarul electronic ( chipurile pt confidentialitatea minoruluii) si am inteles ca NU mi se va aproba nici copie simpla dupa PVb redactat, pt “protectia minorului”(?!) si ca NU e proba in dosar ( obiect schimbare program de vizitare cu parintele nerezident) .
Cum opinati va rog pe aceste rezolutii?
Evident ca le consider abuzatoare , dar pot naste motive de recuzare sau stramutare? Asta, incepand de la simplu fapt ca judecatorul este obligat sa ia in considerare opinia autoritatii tutelare si a copilului in urma ascultarii si sa tina cont de ea. Apoi cum se poate face dovada ca cel care a redactat a scris conform declaratiilor minorului( si sunt indarjita pt ca copilul a iesit de la audiere cu ochii in lacrimi si fata rosie si pt va in dosar e vb de violente aplicate minorului, dna judecator a trecut din prima pa episoadele de violenta , deci halal “protectie”!
Am avit pe rol pana acum 2 OP si pt ambele am avut acces la Pvb de ascultare si pe dosar pe calea OP, chiar s-a si postat pe dosarul electronic. Deci, de ce atunci conduita instantelor nu este unitata si unii se prevaleaza de aspecte care nuci macar nu sunt mentionate in Regulament de ordine interioara.
Apreciez va rog raspunsurile domniilor dvs!
Cu respect!
trandafir2 a scris:
Buna ziua! Sedinta din camera de consiliu este uneori un fel de a spune, adica se desfasoara in sedinta publica, sens in care da, este obligatoriu inregistrata. In ceea ce priveste minorii, aici este, sau aici se poate face o discutie. Insa discutia pleaca de la obiectul procesului. Noi nu stim care este obiectul procesului dvs (si nici nu ne intereseaza), si pe cale de consecinta nici nu putem sa va raspundem in concret la intrebare.
La ce putem raspunde este : DA, se poate solicita instantei inregistrarea. Si in cazul in care exista inregistrarea va poate fi pusa la dispozitie. Si, DA, audierea minorului poate fi o proba la dosar. La fel, notiunea de este considerata proba este cam fara sens in conditiile in care chiar daca poate fi considerata proba nu este incuviintata ca proba. Una peste alta, sunt niste nuante, si DACA aveti avocat in cauza incercati sa intrebati avocatul si nu sa intelegeti dvs procedura judiciara.