avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Tocmai ce am achiziționat un teren, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Tocmai ce am achiziționat un teren, actele de vânzare ...

Bună ziua!
Tocmai ce am achiziționat un teren, actele de vânzare cumpărare sunt pe 1784 de m pătrați conform cărții funciare. Dar dacă calculez suprafata terenului după cotele din cartea funciara reiese un teren de 1976 m pătrați. Ce este de făcut în aceasta situație pentru a întra în posesia diferenței de teren și cum se procedează? ( eu as vrea sa fiu corect și sa ii plătesc omului diferenta de bani, dar sa am și act la mana pentru diferența de teren)

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune popcrys77 popcrys77 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie, am fost la cadastru sa incerc sa fac cartea funciara la casa pe care o am construita de mine pe o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune ioana1 ioana1 Buna seara! Am 60 ani si sunt singura mostenitoare cu act de mostenire pe 413 m patrati (dar lin realitate sunt 600m patrati, reesind la masuratori in anul ... (vezi toată discuția)
Probleme intabulare Arseni Arseni Buna ziua tuturor! In 2001 parintii mei au achizitionat un teren cu o casa la rosu si diverse anexe gospodaresti.Doresc sa mentionez faptul ca fostul ... (vezi toată discuția)