avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comunicarea deciziei de sancționare ,dacă este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comunicarea deciziei de sancționare ,dacă este făcută prin ...

comunicarea deciziei de sancționare ,dacă este făcută prin poștă ,iar angajatul nu ridică scrisoarea recomandată ,termenul de 30 de zile pt contestare curge de la data expirării termenului de ridicare a recipisei de la poștă ? Angajatul nu a intrat în posesia deciziei de sancționare ,decât după ce a dat în judecată și a primit prin poștă decizia .
Cel mai recent răspuns: sexu , utilizator 12:20, 30 Iulie 2024
data comunicării este aceea a semnării dovezii de înmânare
nu există o astfel de dovadă ,respectiv ,salariatul nu a semnat nimic ,poșta nu are pe recipisă o dovadă că salariatul a luat la cunoștință ,a lăsat în poștă recipisa ,nu putem ști dacă salariatul a găsit sau nu recipisa în cutia poștală
Daca a dat in judecata , nu a avut decizia ?

Pe plic exista stampila postei , iar pe confirmarea de primire nu a semnat nimeni?
nu a semnat nimeni ,recipisa a fost lăsată în poștă de agentul poștal ,iar angajatul susține că nu a găsit recipisa în poștă
Este greu de stabilit cine minte .. .. posta/salariatul.

Alte discuții în legătură

Care este data aducerii la cunostinta a deciziei? allview777 allview777 Buna ziua. Firma la care lucrez a emis o decizie de sanctionare in data de 21.07.2015 si prevede ca intra in vigoare cu 27.07.2015. Tot in decizie se predeve ... (vezi toată discuția)
Cand se considera ordonanta procurorului ca fiind comunicata? xuser xuser Cand se considera ordonanta procurorului ca fiind comunicata? Pe data cand procurorul o intocmeste? Pe data cand prim procurorul o semneaza? Data ... (vezi toată discuția)
Realizarea comunicarii in cazul refuzului primirii sau neridicarii de la oficiul postal Bittermann Bittermann Procedura civila nu reglementeaza cazul in care comunicarea unei scrisori recomandate cu continut declarat nu se realizeaza pe motivul neridicarii de oficiul ... (vezi toată discuția)