avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru terasa din lemn cu suprafata de 8x3 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru terasa din lemn cu suprafata de 8x3 metri,intr-o apa,cu ...

Pentru terasa din lemn cu suprafata de 8x3 metri,intr-o apa,cu inaltimea maxima de 3 m si inaltimea minima de 2.3 m,fiind fixata pe suporti metalici de tip "U" pe o placa betonata, este necezar proiect si autorizatie de constructie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radupe , utilizator 10:43, 27 Mai 2024
Da
O baza legala care prevede acest lucru,unde poate fi gasita?

adriandimitriu a scris:

Da

Legea 50/ 1991 rep
Am citit toata legea si nu am gasit mentionat nicaieri faotul ca am nevoie de autorizatie si proiect ot o terasa din lemn,DEMONTABILA,fixata oe o placa betonata(ALEE) ,pe profile metalice tip"U"! Ma iertati,dar nu pot fi de acord cu dvs. ! Stima! Seara buna! Mai mult de atat,la capitolul mentiuni despre constructii care NU necwsita autorizatie si proiect,figureaza si aceasta idee de terasa! Cu respect,seara faina!
mai intai, felicitari pentru rabdarea de a citi. sper ca ati prins si din intelesul ei si nu ati cautat doar dupa cuvinte cheie.
in al doilea rand, aveti dreptul sa aveti parerea proprie, e un drept constitutional.
insa daca credeti ca intr-o lege veti gasi toate detaliile, va inselati. legile reglementeaza directii generale. dupa ele urmeaza HG, Ordinele Ministerelor, HCL, standarde, etc. cu stima