avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! As dori un răspuns din partea celor care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! As dori un răspuns din partea celor care au beneficiat ...

Bună ziua!
As dori un răspuns din partea celor care au beneficiat de anveloparea blocului in care locuiesc. Trebuie să plătim partea din contract cu privire la lucrările de anvelopare executate de Primărie L227?2015, art 486, alin 6 integral in limita a 4 luni sau in termen de 5 ani cu o taxă de reabilitare.
Ce structură are taxa de reabilitare, cât reprezintă ea peste suma plăților lucrărilor deja stabilite. dobânzi? care ar fi cuantumul dobânzilor sau a taxelor față de principal. Multumesc

Alte discuții în legătură

Anvelopare bloc ursulina ursulina Bună ziua! Locuiesc în sectorul 3 şi sunt administrator de bloc. Aş dori să ştiu nişte amănunte de la un administrator care a trecut prin anvelopare ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termică a blocurilor - taxă asupra celor ce au beneficiat adrianfltm adrianfltm Bună ziua,, Eu sunt din Timișoara și, mai nou, primarului nostru i-a venit o idee .. năstrușnică [b]<<Timișorenii vor plăti o taxă de ... (vezi toată discuția)
Anvelopare blocuri rocky rocky Buna seara, o intrebare: daca o scara a unui bloc face o anvelopare (contract particular nu cu administratia blocului si fara aviz de la primarie) si anul ... (vezi toată discuția)