avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara,anul trecut în mai sora mea fost prinsă ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara,anul trecut în mai sora mea fost prinsă cu niște ...

Bună seara,anul trecut în mai sora mea fost prinsă cu niște produse neachitate,care au fost și achitate ulterior, a fost dusă la secția de poliție unde i-au fost luate declarații ,agenții de poliție i-au zis ca va fi chemată ulterior la secție ceea ce nu s-a întâmplat .
Acum câteva zile a primit o înștiințare de la Parchet privind la un dosar penal pentru a i se inmana soluția ,aveti ideea ce este,ca nu a găsit o la domiciliu și trebuie să merge să o ridice?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:55, 21 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu avem de unde sa stim, sa mearga sa ridice corespondenta si va afla.
Vroiam să știm dacă este ceva grav din punct de vedere legal

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, nu avem de unde sa stim, sa mearga sa ridice corespondenta si va afla.

acest răspuns util
Daca preia comunicarea va afla. Decat sa cereti scenarii si presupuneri nu mai bine aflati singura? Ca si daca nu ridicati corespondenta, nu obtineti nimic.
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2024
Madalina Pascu, Avocat
acest răspuns util
Așa ca la o discuție, vă pot spune că furtul este o faptă gravă, și în unele situații chiar foarte gravă.
Dar în cazul din speța reală a dvs, răspunsul se află în plicul neridicat.
Ultima modificare: Luni, 20 Mai 2024
Dapix, utilizator

ce se poate întâmpla??
Dapix a scris:

Așa ca la o discuție, vă pot spune că furtul este o faptă gravă, și în unele situații chiar foarte gravă.
Dar în cazul din speța reală a dvs, răspunsul se află în plicul neridicat.