avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat o casa de la tara am plătit moștenirea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat o casa de la tara am plătit moștenirea și are ...

Am cumpărat o casa dela tara am plătit moștenirea și are o suma mare de datorii cum as putea face contract pentru ca nu are
Cel mai recent răspuns: Cristina22232 , utilizator 14:29, 23 Mai 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Clarificati putin ce vreti sa spuneti? Folositi propozitii scurte, expuneti problema, apăoi formulati intrebarea separat, ca sa intelegem ce si cum.

Cristina22232 a scris:

Am cumpărat o casa dela tara am plătit moștenirea și are o suma mare de datorii cum as putea face contract pentru ca nu are,cum as putea sa scot certificatul fiscal

Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2024
Cristina22232, utilizator
Am cumpărat o casa dela o femeie ce ia nu avea contract iar ei i sa făcut multe amenzi la primărie care nu sau plătit și am plătit eu moștenirea și nu pot scote certificatul fiscal pentru ca ia are datorii

Liliana Gradinaru a scris:

Clarificati putin ce vreti sa spuneti? Folositi propozitii scurte, expuneti problema, apăoi formulati intrebarea separat, ca sa intelegem ce si cum.

Vorbiti cu ea sa ii achitati datoriile din pretul pe care urmeaza sa i-l platiti.
Eu am cumpărat dela niște proprietari care au stat 30 de ani și aia sunt plecați și legătură nu o mai pot lua

Liliana Gradinaru a scris:

Vorbiti cu ea sa ii achitati datoriile din pretul pe care urmeaza sa i-l platiti.