avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce se va întâmpla cu cei care au pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce se va întâmpla cu cei care au pensie de invaliditate fără ...

Ce se va întâmpla cu cei care au pensie de invaliditate fără revizuire si au vechime de doar 6 ani, grad de handicap accentuat, diagnostic schizofrenie?
Bună ziua! Pentru o persoană cu handicap accentuat, cu pensie de invaliditate definitivă, fără revizuire, dar cu o vechime de doar 6 ani, cu studii de licență, master, care
acum are o pensie de 1400 lei, există riscul să i se taie din pensia de invaliditate? Persoana nu va mai putea munci sub nicio formă, niciodată. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2024
Maria Diaconu, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate/handicap schizofrenie mcr100 mcr100 Buna ziua, Intrucat sunt bolnav de schizofrenie de la varsta de 26 de ani, acum avand 33 de ani doresc sa va adresez trei intrebari: 1. Pentru pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate dobrogeanu dobrogeanu am o intrebare daca sunteti amabil.am 34 de ani si de la 25 m-am imbolnavit de schizofrenie.de la 19 la 24 de ani am terminat facultatea toti anii dar fara ... (vezi toată discuția)
Mi-a gresit gradul de invaliditate? adrianciulei1970 adrianciulei1970 Am 42 de ani si de la 21 de ani dg.-ul schizofrenie paranoida.Cu acest dg. am absolvit facultatea de matematica,lunga durata si un curs de operator PC cu ... (vezi toată discuția)