avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, In urma unui accident rutier din care a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, In urma unui accident rutier din care a rezultat vatamarea ...

Buna ziua,
In urma unui accident rutier din care a rezultat vatamarea corporala a sotului care a ramas cu un picior mai scurt a fost deschis un disar penal . In urma procesului, instanta a aprobat o suma privind despagubirile morale cu care nu suntem de acord.
Intrebarea mea este : in situatia in care se va face apel, este posibil sa se reduca si din aceasta suma aprobata in prima instanta?
Va multumesc
.

Alte discuții în legătură

Aciident rutier cu vatamare corporala din culpa adina20032007 adina20032007 in data de 21 ian 2010 am avut un aciident rutier eram cu o dacia 1400 si era gheata pe sosea si mia intrat un audi pe contrasens intorcinduse cu partea ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale pentru vatamare corporala pentru succesor? Popa_Jenica Popa_Jenica Buna ziua.Tatal meu a avut un accident auto la 01.01.2013.In urma acestui accident am deschis un dosar de vatamare corporala la o societate de ... (vezi toată discuția)