avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Registrul Cadastral al Imobilelor. Cum il pot accesa? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Registrul Cadastral al Imobilelor. Cum il pot accesa? Am un extras ...

Registrul Cadastral al Imobilelor. Cum il pot accesa? Am un extras CF care imi spune ca este un teren intravilan cu 3 constructii fara acte. Constructia care ma intereseaza are numarul cadastral de forma XXXX. Eu vreau un extras CF pe aceasta cladire care stiu ca are acte . Cum pot intra in posesia unui astfel de CF pentru informare? Este cladirea bunicului care am impresia ca a fost cumva sters din acte!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:58, 6 Iunie 2024
Va adresați Biroului de Carte Funciara de care aparține localitatea unde se afla imobilul
Daca stiti judetul, localitatea si nr. CF, va faceti un cont pe site-ul ANCPI, care are magazin online, comandati un extras, platiti cu cardul 20 lei si in 3-5 ore aveti extrasul semnat electronic, si care e valabil 30 zile. il descarcati si gata!
[ link extern ]
Aici este problema (cum am mentionat initial) Am extrasul CF dar este pentru terenul intravilan, iar pe acesta s-au construit 3 cladiri fara acte. Totusi in acest extras se precizeaza ca imobilul de care sunt interesat, fiind terminata actiunea gratuita de intabulare a imobilelor, a fost intabulat cu numarul cadastral XXXX din registrul mentionat.
daca imobilul exista pe teren, dar nu si in extrasul CF, angajati un cadastrist sa masoare si va actualizeze situatia. s-ar putea sa trebuiasca sa va convorbiti si cu primaria, daca nu aveti documente de edificare.
intabularea gratuita s-a facut, prin acel program, doar in extravilan.
Se platea impozit pe ele? Mergeti la primarie si intrebati de case atunci.

Daca nu, vorbiti cu un avocat, caci nu imi e clar din ce cadastru ce va reiese.