avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz de eliberare placuta numar pentru masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz de eliberare placuta numar pentru masina autopropulsata ...

Refuz de eliberare placuta numar pentru masina autopropulsata pentru lucrari(ATV), desi, in prima faza, s-a acceptat inregistrarea la Primarie.
Asadar, atv-ul a mai fost inregistrat la primaria vanzatorului iar doamnei de la primaria mea i-am transmis toate actele(brief mare, mic, atestatul eliberat de rar, pana si actele de inregistrare de la fosta primarie a vanzatorului si ea insista ca trebuie inmatriculat la politie, asta dupa ce mi-a zis ca s-a interesal la consiliul local...
Cum pot, intr-o maniera politicoasa si legala, sa conving primaria ca se insala si sa-mi elibereze placuta de inregistrare.
Multumesc cinstit.
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2024
bbyRo, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare atv 660 cmc adiana142003 adiana142003 Buna ziua. Am cumparat un ATV Yamaha 660 cmc si am probleme la inmatriculare. La RAR mi-au facut inspectia tehnica dar au zis ca nu il pot inmatricula pe ... (vezi toată discuția)
Numar de înregistrare local nicollettaB nicollettaB Buna ziua, am vrut sa inregistrez mijlocul de transport , caroserie: Masina autopropulsata pt lucrari, caroserie ATV, la primarie pentru numar local si nu mi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mijloc de transport cu numar local nicollettaB nicollettaB Buna ziua, am vrut sa inregistrez mijlocul de transport , caroserie: Masina autopropulsata pt lucrari, caroserie ATV, la primarie pentru numar local si nu mi ... (vezi toată discuția)