avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, se da urmatoarea situatie inscriu copilul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, se da urmatoarea situatie inscriu copilul la cresa ...

Buna seara, se da urmatoarea situatie inscriu copilul la cresa si asa zisa metodologie ma obliga ca in termen de 30 de la inceperea cresei sa ma intorc la munca, daca nu ma intorc la munca, Mi se taie indemnizatia. Vreau sa stiu si eu ce legatura are cresa cu indemnizatia mea? Metodologia asta care este treaba cu ea ? Este legal ce fac ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crystyana30 , utilizator 11:35, 1 Iunie 2024
Despre ce Metodologie este vorba?

Pe acest Forum cineva a mentionat o HCL de la Sector 6 Bucuresti .
Despre Metodologia elaborate de Ministerul education.
Reintoarcerea la munca inseamna incetarea platii indemnizatiei CCC.

Metodologia mentioneaza ca si conditie : copilul are vârsta de 2 ani împliniți până la sfârșitul anului calendaristic în curs... In acest caz, plata indemnizatiei inceteaza la varsta de 2 ani.
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Copilul nu v-a avea 2 ani pana la sf anului in curs, motiv pt care v-a fi respinsa! Asta este prima conditie a 2 ar fii ca, daca intra pe locurile ramase libere fara sa aiba 2 ani at eu in 30 de zile tr sa ma reintorc la munca iar dovada tr sa o fac printr-o adeverinta. Daca nu ma intorc at se taie indemnizatia. . Aici este buba cu drept mi se taie indemnizatia?
Metodologia are regim juridic?
Este considerata o lege ?

Alte discuții în legătură

Decontare gradinita - legea nr. 296/2020 Iulian_2021 Iulian_2021 Buna ziua, Copilul a implinit 6 ani in Ianuarie 2021, este inca la gradinita, as dori sa stiu daca beneficiaza de decontarea cheltuielilor cu educația ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. aș dori să știu de ce anume este nevoie pentru ... RoxRoxx RoxRoxx Bună ziua. Aș dori să știu de ce anume este nevoie pentru a deschide un centru educativ/dezvoltare/loc de joaca pentru bebeluși/copii până în 3ani. ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de legea 239/2020, privind plata gradinitei ... RalucaED RalucaED Buna ziua! Legat de legea 239/2020, privind plata gradinitei de catre angajator, se poate va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari? 1. Cate este varsta ... (vezi toată discuția)