avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor care nu doreste sa aplice legea. Buna ziua. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executor care nu doreste sa aplice legea. Buna ziua. Am avut ...

Executor care nu doreste sa aplice legea.
Buna ziua. Am avut de pus in executare o hotarire. judecatoreasca Am luat legatura cu domnul executor. Fiind suma mare peste 10 000 se lei am făcut cerere pentru urmarire imobiliara dind un termen de 6 luni de zile pentru a imi recupera creanta. Am cerut de asemenea domnului executor sa faca proprie pe pensie reclamantilor.Fiind plecata din tara nu am reusit sa il caut la cabinet pe domnul executor la telefon nu a binevoit sa raspunda. . Venind in tara dupa 4 luni la inceputul luni trecute am fost la cabinetul dinsului mi_a inminat 4000 de lei ches desi ii dadusem nr de cont in care sa transfere bani si mi_ a comunicat ca cererea care o facusem pentru urmărirea imobiliara nu mai este valabila fiind acum sub suma de 10 000 de lei si in legatura cu poprire pe pensie a spus ca o sa aplice. Luna aceasta nu am primit nici un ban in cont nici nu mi sa comunicat nimic la telefon nu doreste din nou sa raspunda.. Doresc sa stiu ce este de facut pentru a-mi putea recupera cheltuielile de judecata si executare in intregime. Pot sa depun cerere de urmarira mobiliara sau este nevoie sa fac contestatie la executare prin care sa cer schimbare executor. Va mulțumesc.