avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate antecontract vânzare cumpărare , ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate antecontract vânzare cumpărare , fără clauze Bună ziua,în anul 2012 am cumpărat o casă prin antecontract ...

Bună ziua,în anul 2012 am cumpărat o casă prin antecontract vânzare cumpărare, facandu-l la primăria de care aparține imobilul.plata a fost integrală,cu drept de a intra imediat în posesie.Antecontractul nu are nici un fel de clauze și dețin titlu de proprietate,plus toate taxele plătite ale acestui imobil.Vanzatorul e plecat de atunci în străinătate și nu pot da de el sub nici o forma..Un timp a avut grijă de imobil rudele mele din acea localitate,dar acum cîteva luni de zile ,un individ a intrat acolo motivând că a cumpărat și el de la mama vânzatorului cu o chitanță de mână,deși aceasta nu are nici un drept asupra imobilului,nefiind înscrisă în titlu de proprietate.Ce pot face pentru a rezolva această problemă?Menționez că imobilul nu este locuibil,fiind construit de primărie în urma inundațiilor și era interzisă vânzarea timp de 5 ani.