avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Întampin următoarea problemă: - sotul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Întampin următoarea problemă: - sotul avea certificat ...

Bună ziua! Întampin următoarea problemă:
- sotul avea certificat de mostenitor pe cota de 25% la o casa la țară, împreună cu mama sa supravietuitoare după soțul dansei. In acea casă s-au făcut investiții foarte mari pe numele soțului cu documente aferente.
- la decesul soțului, eu am renunțat la partea care mi-se cuvenea pentru copilul nostru, care a moștenit tot ceea i se cuvenea tatălui, dar avem probleme cu soacra, bunica copilului, respectiv rudele acesteia, pot să o oblig să-mi plătească sulta investițiilor făcute de soț ?

Alte discuții în legătură

O intrebare alexutzu1234 alexutzu1234 Buna seara este vorba despre succesiune ce nu am inteles ceva.Tata meu a murit si avem o casa la tara pe care nu stiu care are dreptu ca problema ii ca mama ... (vezi toată discuția)
Proprietar dupa renuntarea la succesiune ninasave ninasave La dezbaterea succesiunii dupa tatal meu am renuntat la tot in favoarea mamei mele ,fiind unicul copil Ce acte trebuie sa faca mama ca eu sa devin proprietar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o garsoniera poprietate comuna cu sotia defuncta ... myinfo myinfo Buna ziua, am o garsoniera poprietate comuna cu sotia defuncta cu care am avut o fiica. Cum locuiesc in strainatate, toate demersurile le-am facut la ... (vezi toată discuția)