avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suprapunere perioada drept de a conduce.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suprapunere perioada drept de a conduce.

Suprapunere suspendare permis.
In data de 02.06 mi s a eliberat o dovadă de conducere și un proces verbal cu suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile începând de la data de......nu scrie. Ulterior am fost iar la poliție pentru aceeași tip de faptă (nedeclarare atingere autoturism în 24 de ore), mi s a luat dovada de 15 zile și mi s a da o alta numai cu 8 zile și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile începând cu data de 18.06 ( data la care teoretic trebuia să înceapă și cealaltă suspendare, dar care nu a fost menționata) . Deși dl polițist mi a spus că cele două suspendari se cumulează adică am permisul luat 60 de zile, conform ultimului proces verbal unde scrie clar 30 de zile începând cu data de 18.06, pot sa iau în considerare că pe 19.06 mă pot duce sa mi ridic permisul?
Mai am timp o zi să mă duc să dau in instanță că primul proces verbal e lovit de nulitate absolută întrucât nu scrie clar de la ce data se incepe suspendarea dreptului de a conduce
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2024
drmon, utilizator