avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am următoare situație: Fostul soț a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am următoare situație: Fostul soț a fost agresiv ...

Buna ziua. Am următoare situație:
Fostul soț a fost agresiv în perioadele când am fost însărcinată și după ce am născut primul copil, acesta a avut emis un ordin de protecție 2 luni in 2023 , după care noi ne-am căsătorit civil în iulie 2023 am spus sa ne mai dam o șansă că avem un copil.. in decembrie 2023 am aflat că o să avem un alt copil , el după ce a văzut că sunt din nou dependenta de ajutorul lui în martie au început iar violențele , psihice , fizice ... Copilul asistând la toate scenele de bătaie , lovituri , tulburări de comportament ale sale.. m-am gândit că avem 2 copii și o să se schimbe, dar a fost din ce in ce mai rău, 24.05 am definitivat divorțul la notar cu domiciliul la mine al primului copil. El inca locuia cu noi la adresa de domiciliu a mamei mele. Pe 11.06-12.06 a făcut scandal pe 11 mă învinețit la mana , după care pe 12 a făcut iar scandal și a chemat el poliția că a spus că ai este frică că îl reclam pt abandon de familie... Politia vazandul agresiv și agitat .. a emis un ordin de protecție , mâine 17.06 avem proces.. el spune cunoștințelor că nu îmi va da procura pt băiat să pot pleca în Uk să nasc deoarece acolo am monitorizat a2a sarcina.. mă manipulează.. eu am filmări când el mă agresat. Urla tipa in fata copilului.. nu ținea cont de cine este în jur. Chiar și mama mea era prezentă când sarea la bătaie. Eu pe 13.06 am scos certificat medi legal fiind 29 sapt de sarcina pt vânătaia de la mana.. am făcut tot în aceași zi plângere penală la poligie.. după care m-am adresat DGASPC tot cu o plângere în acest sens.. eu trebuie sa plec în UK și mă amenința că îmi va lua copilul cat voi fi plecata.. eu internaționam să îl las cu mama mea până revin in Romania definitiv .. adică 2-3 luni. Sa pot face acte copilului după ce nasc.. a spus că copilul ori la el ori la stat.. nu tine cont de nimic.. am înregistrari când vorbea cu prietenii că se droghează.. multa lume mi-a zis că a început din nou să tragă pe nas și de aceea face așa.. doresc un sfat și ce proces as trebuii să înainteze sa pot obține procura și siguranță ... Menționez că copilul este la creșă in Romania are 2.4 ani și are și rezidenta in Uk. Deoarece a fost născut și el acolo.. copilul tipa noaptea în somn.. urla când auzea că el ridică tonul.. sarea la el la bătaie când făcea panarama.. este speriat de el.. mă manipulează prin copil și de asta nu mai vreau sa am de aface cu el... In primul rand violențele bătăile și teroarea care mi-a provocato.. sunt de nedescris.. cum m-ați statuii să fac. In cazul acesta de urgență.. menționez că este și recidivist cu cazierul judiciar nereabilitat.. nu lucrează.. mama sa mă calomniază și îmi blestema copii și familia.. iei incearca să mă inebuneasca psihic.. nustiu ce încearcă să facă .. dar vreau sa fiu lăsată în pace definitiv și să îmi cresc copii într-un mediu normal și în liniște..