avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizație necesară?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizație necesară?

Am un gard de fier și vreau să îl tai sa se deschida sa îmi pot baga mașina în curte. Nu va fi un garaj ci pur și simplu îmi bag mașina în curte. Îmi trebuie autorizație chiar daca nu modific forma in nici un fel? Doar 3 balamale. Dacă îmi blochează cineva accesul în curte pot face reclamație? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri. Sper că am postat corect.
Ultima modificare: Luni, 24 Iunie 2024
nicolae12, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara am un garaj mic care îmi este blocat permanent de ... nicolae12 nicolae12 Buna seara am un garaj mic care îmi este blocat permanent de vecin. Am spațiu langa acest garaj să tai gardu care este din fier și să fac o poarta sa se ... (vezi toată discuția)
Gard intre proprietati 040779 040779 Buna.Locuiesc la casa si intre mine si vecinul meu se afla un gard despartitor din plasa de sarma facut de mine acum 12 ani.Gardul este din stalpi de fier ... (vezi toată discuția)
La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta ... DanielStanS DanielStanS La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta de acces mare pentru masina. Vecinul obisnuieste sa isi lase masina pe drumul de servitute in ... (vezi toată discuția)