Bună ziua, poate ma poate ajuta cineva cu vre-un sfat,
Sunt casatorita si am un copil în vârstă de 6 ani, am avut parte de o relație destul de toxica, din care am ieșit de ce a timp și imi doresc sa divorțez
Aveam 17 ani, el 34, eu fără minte, proasta și incapatanata am făcut un copil și ne am căsătorit atunci, apoi am aflat ca el avea o problema cu drogurile, era violent, verbal nu mai zic, loc de munca nu avea, dar lucra la negru, eu neavand sprijin am stat si am suportat pana acum, cand, intr-o seara , era afara beat, drogat cu masina prin oras, fără permis de conducere, si ma ameninta grav ca vine acasa și imi ia zilele
Speriata am sunat la urgente si am spus ceea ce se intampla, el a fost prins si eu dusa la mama mea impreuna cu copilul.
Au trecut cateva luni de atunci, timp in care eu m-am angajat, am incercat sa îmi educ copilul cat de bine am putut, fiindca el incepuse sa aiba probleme de comportament datorita la ce vazuze in casa, ne-am schimbat domiciliul la mama, copilul aici la gradinita, respectiv scoala in curand .
Luand-o de la 0, cu un istoric atat de urat in spate mi-a fost si imi este greu, acum imi doresc sa stiu cum și ce ar trebui pe cale legala sa fac mai departe, vreau sa stiu daca are vreo sansa sa îmi ia copilul, daca eu am vreo sansa sa il decad din drepturi , nu as vrea ca copilul sa fie in vizita la el si el poate prezenta un pericol, fiind sub influenta drogurilor , pot demontra asta el avand dosar penal pt confucere sub influenta?
El ma suna din cand in cand sa afle starea copilului in rest nu face nimic decat sa ameninte.
Eu nu mi am permis sa contactez un avocat, fiindca am plecat cu hainele de pe noi si atat, sunt foarte multe cheluieli la mijloc si este greu.