avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatie de a face- necesitate cerere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatie de a face- necesitate cerere

Buna ziua,

Pentru a cere in instanta, prin obligatie de a face, actualizarea actelor constitutive ale unei asociatii de proprietari, trebuie sa existe neaparat o cerere a mea catre conducerea asociatiei?
Este legea, art 104 si art 17 L196/2018, care obliga la actualizare, mai e un control al primariei in care s-a dat aceasta masura (in 2021) si mai sunt 2 AG in care s-a votat actualizarea, dar nu s-a facut nimic practic.

Multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 25 Iunie 2024
Maria Chirac, utilizator

Alte discuții în legătură

Actualizare statut asociatie de proprietari cf legii 196/2018 ceraselacera ceraselacera Pentru actualizarea statutului si a acordului de asociere stiu ca trebuie depuse la judecatorie noul statut si un act aditional la acordul de asociere. A depus ... (vezi toată discuția)
O asociație de proprietari care nu și-a mai actualizat actele constitutive la judecătorie de foarte mult timp, este în ilegalitate totală ! flory_mr flory_mr Am aici un exemplu dintr-o scară de bloc, care arată că actele constitutive ale A.P. nr. 71 din Brăila nu mai sunt legale în anul fiscal 2019, deoarece ... (vezi toată discuția)