avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua ! Am fost cu copilul de 17 ani la un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua ! Am fost cu copilul de 17 ani la un concurs notoriu ...

Bună ziua !
Am fost cu copilul de 17 ani la un concurs notoriu și cunoscut de instrumente muzicale . A fost selectat pentru preselecții în baza unor înregistrări trimise de el . Am fost la preselecții și a fost ales să meargă în continuare spre audițiile de pe scenă. Ni s-a spus ce să pregătească ca să se prezinte în fața publicului , să aleagă ei cu ce se va prezenta pe scenă pentru că asta e regula și...ne sună ei când au stabilit data pentru aceste întâlniri. Copilul s-a pregătit și nu a fost sunat . Am sunat noi , a vrut să sune el , nu m-a lăsat pe mine . Aceștia nu au vrut să spună când și unde , deși noi am aflat prin intermediul altcuiva căruia i s-a trimis mesaj cu locul și data . I s-a spus că probabil nu a fost selectat să meargă mai departe și că...să încerce data viitoare după ce va studia mai aprofundat . A cerut un motiv și nu a știut să zică ...probabil că e prea tânăr , că nu are așa de multă experiență muzicală. Persoana a spus că ... primește doar o listă de la cei în cauză și doar trebuie să înștiințeze participanții și că nu are acces la mai multe informații . Noi am semnat un contract dar nu ni s-a înmânat nici o copie și nici eu nu am fost inspirată să îi fac măcar o poză. Oamenii cu care am vorbit au fost super drăguți dar meritam măcar să fim sunați chiar și în acest caz...nu să stăm noi să facem poliție. Copilul s-a pregătit asiduu și cu speranță și întreabă de ce i se întâmplă tocmai lui asta, în condițiile în care au spus că e foarte talentat ăi au spus într-adevăr și față de mine . Nu ne așteptam pentru că nu au spus că vor mai tria din ei . Nu știu ce să fac !! Să mă duc până acolo și să vorbesc cu ei.... !??? Ce mă sfătuiți să fac !? Sunt o persoană pașnică , nu sunt pusă pe scandal , pot fi cerebrală. Ba chiar sunt prea calmă și muult prea înțelegătoare și empatică de fel. Aș fi vrut mai multe explicații.
De dus....mă voi duce până acolo desi e foarte departe.....dar voi merge deoarece deja am luat bilete de tren .
Mă gândeam...poate îmi făceam curaj și poate obțineam ceva .

Mulțumesc pentru eventualele sfaturi !
Imi pun speranța și toată încrederea în sfaturile dumneavoastră .

O zi bună tuturor !