avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! În data de 19.01.2024 tatta socru a avut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! În data de 19.01.2024 tatta socru a avut un accident ...

Buna ziua! În data de 19.01.2024 tatta socru a avut un accident de munca în urma căruia a decedat. Pana în prezent nu am primit nimic de IML, am dat și e mail și am și sunat dar nu a răspuns nimeni. Știe cineva cât ar dura ca IML sa trimită dosarul la ITM?
Cel mai recent răspuns: Ibabalau , utilizator 22:43, 2 Iulie 2024
Daca ITM a cerut expertiza IML trebuia sa plateasca cineva expertiza. De regula, plata se face de catre angajatorul unde s-a produs AM. Expertiza poate fi de durata.
NU dvs. veti primi raportul de expertiza, ci ITM care poate interveni.
Am sunat la ITM și au spus ca au făcut 4 sesizări pana acum și nu au primit nimic
Noua ne trebuie ceva de la în care sa dovedească ca a fost accident de munca ITM pentru pensia definitiva a mamei soacre
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iunie 2024
Ibabalau, utilizator
Va trebui sa primiti PV de cercetare AM si formularul FIAM de inregistrare AM de catre firma. Nu pot fi emise decat dupa finalizarea cercetarii, iar fara expertiza medico-legala, dosarul de cercetare nu poate fi finalizat.
Cum motiveaza IML catre ITM, intarzierea finalizarii raportului de expertiza ?
Au spus ca nu le a dat nici un răspuns
Faceti o notificare scrisa catre ITM in care cereti documentele necesare. Notificarea se trimite prin posta cu confirmare de primire. O notificare scrisa poate declansa interesul inspctorului de munca care face cercetarea evenimentului produs.

Alte discuții în legătură

Accident la locul de muncă maftei.andreea0000 maftei.andreea0000 Bună ziua! In urma cu 8 luni am suferit un accident la locul de munca,am fost electrocutata,am avut arsuri de gradul I si II cu internare de 17 zile pe sectia ... (vezi toată discuția)
În urma unui accident la locul de munca, eu am făcut demersurile ... Marius Ionescu2021 Marius Ionescu2021 În urma unui accident la locul de munca, eu am făcut demersurile către politie itm pentru a declara accidentul. Angajatorul aflând ulterior când au ... (vezi toată discuția)
Accident de munca soldat cu deces. Chirila Gica Chirila Gica Sunt 11 luni de când soțul a decedat la serviciu. Nu am primit nici un proces verbal cu stadiul anchetei. Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)